Saatoin aamulla töistä tullessani haista navetalle. Kenties sen vuoksi Dinon ja/tai Doriksen yksimahainen ruuansulatuskanava on muuttumassa märehtijän nelimahaiseksi pötseineen kaikkineen. Olin tänään reissussa Milan kanssa ja kotiin tullessani minua odotti iloinen yllätys. Doris oli ottanut pöydältä leipäpussin (apupöydältä, mihin Dino ei pääse) ja se oli tyhjennetty. Ei siinä mitään, siihen olen jo tottunut (ja nyt olin unohtanut leivät pöydälle), mutta kaverukset olivat syöneet myös PÖTSIPIRISTETTÄ!!! Pitäisi nyt pötsin pelittää!

Milan kanssa käytiin tänään Lohjan Tähdessä (kauppakeskus). Vein auton parkkihalliin, josta lähdimme etenemään kohti eläintarvikeliikettä (Kafka-käärmeelle piti hakea ruokaa). Parkkihallin äänet ja autot hieman jännittivät ensin, mutta pääsimme turvallisesti autolta hissille. Hississäolokin oli aivan uusi kokemus ja reippaasti tyttö siellä oli. Ensimmäisellä kerralla liukuovet hieman kummastuttivat, mutta toisella kerralla mentiin jo reippaammin. Eläinkaupassa sen sijaan oli taas niin ihania tuoksuja, ettei jänskättänyt enää lainkaan. Ahneus on kyllä hyvä piirre!

Otsikon vesipeto löytyy Mila-pennusta. Mila on aivan innoissaan vedestä. Tyttö tulee itse suihkuun, jos ovi on vain jäänyt raolleen. Eikä vain katselemaan pesulla olevaa, vaan ihan suihkuun asti. Ja vesikupit, ne ne vasta ihania ovatkin! Mila tykkää mennä seisomaan vesikuppiin ja loiskia etutassuillaan vettä ympäriinsä. Joudun kuivaamaan lattioita vähän väliä - parketti varmasti tykkää... Jos tuo vesifanaattisuus jatkuu, voisimme kenties kokeilla vesipelastusta kunhan tyttö hieman kasvaa. Kössi-iskä on kuulema kova poika uimaan, toivottavasti Mila seuraisi isän jalanjäljillä.

Rauhoittuminen onkin Milalle huomattavasti vaikeampaa kuin yhdessä touhuaminen. Välillä Milasta selkeästi huomaa, että väsy painaa, mutta ei malta nukkua, kun ympärillä tapahtuu. Silloin se selkeästi alkaa käydä ylikierroksilla. Tällöin olen viileästi laittanut Milan häkkiinsä rauhoittumaan. Silloin Mila ei edes yritä päästä sieltä pois, vaan rauhoittuu lähes heti nukkumaan. Kenties häkki alkaa merkitä Milalle mukavaa rauhoittumisen ja turvallisuuden tyyssijaa, hyvä niin.