Kävimme Doriksen kanssa piiiitkästä aikaa kisaamassa lauantaina Kirkkonummella. Näytimme oikein koko rahan edestä mallia, miten kontaktit suoritetaan. A:lta tuli sekä ylös- että alasmenokontaktivirheet!!! hävettää.... No, eihän siitä Dorikselle vihainen voi olla, sehän tekee vain sen, mitä osaa ja mitä olen sille opettanut... Doriksella oli tosi kova vauhti päällä ja rata meni kokonaisuudessaan oikein kivasti. Itse ohjasin pari kieltoa, mutta saatiin kuitenkin tulos.

Milakin oli kisapaikalla mukana, ja ulkoilimme useaan otteeseen parkkipaikalla hallin vieressä. Ihan halliin asti emme vielä menneet. Kolmosen koirat käyvät kuitenkin välillä melko kuumina ja ahtaassa hallissa voi pienen pennun kanssa sattua vahinkoja... Hieman Milaa jännitti lähestyä hallia, mutta samalla selvästi kiinnosti. Yritän toimia niin, että Milalle jäisi aina hyvä mieli uusista kokemuksista ja että se ei pääsisi säikähtämään kovasti. Eipä tuo tyttö liiemmin ole näyttänytkään säikkyvän tai jäävän muistelemaan ikävämpiäkään kokemuksia, mutta silti.

Kisojen jälkeen kävimme vielä Lägin hallilla avustamassa opetusvideon kuvaamisessa. Doris "näytteli" videolla ja Mila fiilisteli hallin tunnelmia. Pikku-pirpanaa olisi kovasti kiinnostanut tutkia hallia tarkemmin. Täytynee mennä sinne leikkimään joku päivä.

 Kuvassa yritämme ottaa Milasta seisotuskuvaa, hieman hankalaa. Ikää neidillä kuvassa on 9 vko.

                             345175.jpg