... mie olen ihan oikeasti alkanut tykätä tuosta tokoilusta :D

Tänään oli siis pitkästä aikaa tokoporukan kanssa treenit. Vaikka paljoa ei tunnissa saadakaan tehtyä, tehdään se mitä tehdään kunnolla ja jokaisen tunnin jälkeen tuntuu että on taas hyvät eväät treenailla kotona. Tietää mitä tekee ja miten tekee ja miksi tekee.

Milan kanssa alettiin paneutua meidän jättävien ongelmaan, eli seisomisessa steppailuun. Milan kanssa ei olla vielä harjoiteltu seisomista muutoin kuin jättävässä ja nyt täytyy harjoitella ihan seisomista seisomisena - siinä seistään kunnes toisin sanotaan liikuttamatta jalkojakaan. Sain hyviä vinkkejä mitä kannattaa tehdä ja miten treenailla.

Oikealle kääntymiseen tarkkuutta alettiin treenata.

Milalle keksittiin nyt hauskaksi tiineysajan treeniksi merkin harjoittelu. Se on iloista ja aktivoivaa eikä stressaavaa. Kävin kotimatkalla ostamassa merkkikartionkin (on kyllä vähän korkea -urheilukaupasta) ja sillä aloittelen.

Kotona olen treenaillut noutokapulan pitoa ja nyt Mila pitää sitä jo aika hyvin vaikka pidän molemmilla käsillä kapulasta ja heiluttelen sillä Milan päätä ylös alas. Suurempi ongelma onkin saada Mila pitämään kapulasta kiinni kun päästän siitä irti. Sitä treenailen nyt vähitellen. Vielä pitäisi saada Mila innokkaammin tarttumaan kapulaan, nyt se on vähän hakusessa, tarttuu tai ei tartu...

Kivat treenit hyvässä porukassa. Tästä on hyvä jatkaa.

Mila oli muuten treeneissä yllättävän rauhallinen. Treenatessa se oli innokas ja vireessä kuten normaalistikin, mutta taukojen aikana se rauhoittui yllättävän nopeasti ja helposti. Kävi jopa lötkönä makoilemaan ja katseli maisemia kun mitään ei tehty... Voisiko tämä olla merkki? :D No, voihan se olla valeraskauttakin... Viikko vielä jännitetään.