Tokotreenailtiin taas tiistaina, tällä kertaa - ah - lämpimässä hallissa.

Seuraamista: Kauempana imutus alkaa toimia hyvin, jalat pysyy maassa ja Mila oikealla linjalla. Myös namikäden hävitessä pysyy Mila vauhdissa mukana (toistaiseksi lyhyitä pätkiä tehdään). Nyt aletaan välillä vetää Mila ihan lähelle ja nostetaan namikäsi pois sen ulottuvilta. Palkkaus nopeasti onnistuneesta suorituksesta. Hox! Pitää treenata myös häiriöissä ja esim. seinää päin kävelyä. Nyt kun kävelimme hallin seinää kohti, alkoi Mila (kuten minäkin) epäröimään. Minä odotin lisäohjeita kouluttajalta ja Mila vaistosi mun epävarmuuden. Ja ehkä sekin alkoi jännittää että törmätäänkö seinään vai ei. :D

Luoksepäästävyys: Milaltakin tulee vaatia, että se pysyy istuvillaan. Eihän se sinänsä haittaisi, jos se nousisi tervehtimään, mutta topakalla "istu"-käskyllä saimme sen pysymään persiillään, vaikka sen selvästi teki mieli nousta.

Luoksetulo & perusasento: Vauhdin kasvaessa ja luoksetulomatkan pidentyessä tarkkuus perusasentoon löystyy. Toisaalta Mila helposti tökkii namikättä, jolla nyt on perusasentoa vahvistettu. Namin häivytys kädestä, nokkimisen eliminoiminen ja tarkkuus myös vauhdikkaampiin perusasentoihin tuloihin. Nämä nyt treeniin.

Paikallamakuu meni hyvin.

Hyvähyvä, näillä päästään taas vähän eteenpäin.