Treenien ratateemana oli kuljetukset.

 

MILA

Vaikein kohta oli jostain kumman syystä 2-4. Otin vastaan 2-hypyn luota ja Milallehan ehti tulla kamala vauhti hypylle tultaessa. Oli vaikea saada se 2-3 välistä, ja vielä vaikeampi saada tehtyä poispäinkäännös/sylkkäri 3-hypylle. Mila aina pyörähti minuun päin. Vasta kun kunnolla jarrutin ennen 2-estettä (ja ekalla kerralla sain kelpien polvilleni) onnistui tuo.

3:lle siis sylkkäri, välistäveto 4:lle, kuljetus vitoselle. Tuo pitkä kuljetus oli myös vaikea. Mila ei mennyt väärille esteille, mutta minähän jään tuollaisella pätkällä kuin kivi, enkä ehtinyt ohjaamaan 5-hypylle. Sen Mila hyppäsikin oikeastaan joka kerta pitkäksi, eikä takaisin tulosuuntaan.

 

6-9 ihan jees. 9-hypylle takaakierto. Toimi hyvin, varsinkin kun muisti itse lähteä tarpeeksi ajoissa sivusuunnassa pois alta, näin ehti jatkoakin ohjaamaan paremmin.

 

12-13 oli taas vaikea. Mila tulee putkesta niin kovaa, että 12 jälkeen sitä oli tosi vaikea saada tulemaan välistä. Tuohon taas jarrutus putkesta tullessa. Mila kyllä kiihtyessään uskoo heikosti niitä jarrutuksia, niitä pitää siis treenata lisää.

 

Toisella puolella treenasin vähän putkijarrutuksia ja takaaleikkauksia.

 

DORIS

Ei se rata niin vaikea ollutkaan :D Onhan Doris ihan erilainen menijä kuin Mila, ei sinkoile niin ja on hitaampi. Mutta kyllä sen radan- ja ohjauksenluku taito on paljon paljon parempi kuin Milalla. Doris onkin niiiin taitava tyttö! Ehkä Milakin sitten 7-vuotiaana…