Elikäs päädyin sitten kuitenkin heti treenaamaan. :( Mutta, selityksiä selityksiä..., minun piti eilen käydä hallilla kisoihin liittyviä asioita hoitamassa, joten samalla kannatti myös treenata. Jos kerran ajan 90km hallille yhteen suuntaan, niin miksi en samalla myös hyötyisi tuosta reissusta.

Milan kanssa treenailin erilaisia kääntymisiä. Pääpaino oli Mian kotiläksyksi antamissa sylkkäreissä. Ensin pari toistoa ihan rauhassa yhdellä hypyllä, sitten pientä radanpätkää. Oikein kivasti meni sylkkärit, myös vauhdin kanssa!

Treenasin myös ihmisnuolta, tai lähinnä sitä minun jarrutukseni kunnioittamista! Useampia toistoja niin, että palkkasin jarruttaessa lelulla - pallo muuten toimii tässä paremmin kuin patukka. Näitä pitää kuitenkin treenata lisää, jarrutuksen teho tuntuu katoavan heti parin palkattoman toiston jälkeen.

Pimeään putkikulmaan menoa treenasin myös, se kun ei jostain syystä toiminut keskiviikon treeneissä. Nyt lähdimme loivemmasta lähestymisestä liikkeelle ja sitä tiukensimme onnistumisten myötä. Nämäkin vaativat lisää treeniä!

 

Doris oli myös mukana ja tyttö olikin intopiukkana agilitaamaan! Hienoa. Tein Doriksen kanssa keskiviikon treenien pätkiä. En ole siis koskaan opettanut tai tehnyt Doriksen kanssa saksalaisia tai niistoja ja ne onnistuivat loistavasti heti kertalaakista radanpätkään liitettyinä. Doris on NIIIN TAITAVA!! Ehkä tässä vuosien saatossa meille on muodostunut sellainen yhteinen agilitykieli ja Doris osaa hyvin lukea rataa ja ohjaustani. Kyllä mun pitää se vielä joihinkin kisoihin ilmoittaa, kun se näytti niin nauttivan tekemisestä.

Ihana ja supertaitava Doris!