Nyt on sitten Dorkajengikin kotiutunut ihan kokonaan pohjoisen komennukselta. Ihanaa, että kaverukset ovat taas täällä.

Tällä kertaa kohtaaminen Milan kanssa sujui huomattavasti paremmin. Olihan erossaoloaika ollut lyhyempi ja tällä kertaa tajusin laittaa Milan "putkaan" eli portin taakse kodinhoitohuoneeseen kunnes Dino ja Doris olivat asettuneet. Mitään kärhämää ei olekaan kaverusten välillä nyt ollut.

Dino on kyllä pirteä vanhus. Jaksaa puuhailla ja pitää huolen ruoka-ajoista! Lenkeilläkin se jaksaa hyvin, joskin syksyn kurakelit eivät ole aivan sen suosikkeja. Dino on päässyt jo kertaalleen Teron mukana töihinkin ja oli käyttäytynyt siellä kuulema ihan hienosti, joskin oli työpaikan kahdelta muulta koiralta varastanut luun ja käynyt penkomassa jotain roskista. Mutta sellaisiahan ne koirat tekevät :D

Doriksesta tuntuu kyllä tulleen vanha. Ei se varmaan oikeasti ole yhtään sen rauhallisempi kuin ennenkään, mutta kun syksyn ajan on kotona ollut vain sähikäis-Mila, tuntuu Doris kotioloissa todella rauhalliselta. Lenkillä se kuitenkin jaksaa ihan entiseen malliin. Kävinpä kerran jo treenaamassa hieman agilityäkin Doriksen kanssa. Hyvin prinsessa muisti homman pitkänkin tauon jälkeen. Täytyy miettiä jos sen vielä joihinkin kisoihin ilmoittaisi.

Mutta nyt on lauma taas kasassa ja se on mukavaa!