Kesä tuli ja meni. Nyt on dorkajengikin palannut (lähes) normaalielämän pariin.

 

Laumamme kasvoi kesällä yhdellä jäsenellä. 19.7. joukkoon liittyi ikioma juniorhandler, kun meille syntyi pieni tytön tyllerö.

 

 

Tytön syntymän jälkeen Dino, Doris ja Mila lähtivät vanhempieni luokse Rovaniemelle kesälomaa viettämään. Siellä kaverit saivat nauttia ulkoilusta, urheilusta ja hyvästä huolenpidosta. Vanhempani treenaavat maratonille, äiti normaalille ja isä rullaluistelumaratonille, joten lenkkeillä koirat saivat. Mila varsinkin oli kuulemma äidille erinomainen lenkkeilykaveri, jaksoi hyvin lähes kolmenkymmenen kilometrinkin lenkit. Lenkkien päälle Mila yleensä meni vielä uimaan. Vanhempani asuvat järven rannalla, joten Mila onkin lutrannut vedessä olan takaa. Doris ei enää ole aivan samanlaisia lenkkejä jaksanut, mutta hyvässä kunnossa sekin on.

Dinokin on kuulemma jaksanut iloisesti ja reippaasti metsälenkit ja jopa 10km hölkät.

Hieman oli kaveruksille tullut pehmikettä kylkien päälle kesälomalla. Milalla ja Dinolla se näkyi/tuntui pienenä ylipainona, Doris sen sijaan näyttää mielestäni nyt tosi hyvältä!

 

Vajaa kuukausi sitten Mila palasi kesälaitumilta kotiin ja agilityn sekä muiden koiraharrastusten pariin. Dino ja Doris jäivät vielä Rovaniemelle pitämään ”vanhuksista” huolta.

Ollaankin Milan kanssa aloiteltu agilityä ja käyty nyt pari kertaa viikossa treenaamassa. Lähes kolmen kuukauden totaalisen agilitytauon jälkeen Mila on muistanut hyvin homman nimen. Esteiden suorittamisessa ei ole ollut suurempia ongelmia ja tuntuu jopa, että tytölle on tullut hieman malttia suorittamiseen pelkän sinkoilun sijaan. Hyvä niin.

 

Tällä hetkellä meillä on kotona siis vain yksi koira, Leevikin on toistaiseksi hoidossa sukulaisten luona. Onpa talo vain hiljaisen oloinen. Mutta on ollut kyllä ihana palata taas koiraharrastusten pariin. Agilitykin tuntuu taas paljon helpommalta ilman pallomahaa, ja juokseminenkin on kevyempää.

 

Nyt alan taas päivittämään blogiakin tiheämmin, lupaan sen! Ja pitäähän sitä treeneistä pitää kirjaa…