Eilisissä Oulun kisoissa oli ykkösissä pari muutakin kelpiä. Mila kun näki toisen niistä, Urhon (Kelmi Hippulavinku), olisi se heti tahtonut alkaa leikkimään. Yleensähän Mila on hieman varauksellinen vieraita koiria kohtaan, eikä varsinkaan ala suorilta jaloilta kutsumaan toista kisailuun. Näemmä Mila tunnisti rodun / samankaltaisuuden ja yhteinen sävel löytyi heti.

Hyppyratamme jälkeen lähdimmekin Urhon ja Urhon emännän kanssa käppäilemään, jotta nuorukaiset pääsivät telmimään vapaina. Siellä ne innoissaan juoksentelivat yhdessä, lähinnä leikit olivatkin tuota juoksemista, muutaman kerran tuli pikkuisen painittuakin. Todella tasavertaisilta leikkikumppaneilta nuo vaikuttivat, eikä niille tullut mitään eripuraa.

Täytyy muuten todeta, että oli hauska huomata, miten samankaltaisia nuo kelpiet olivat myös radalla. Urho osallistui vain perusradalle, ja heille tuli tismalleen samat virheet kuin meillekin. Urho juoksi lähdöstä suoraan 4-hypylle, 5-hypyn jälkeen käytiin tsekkaamassa kepit, ja pituus jätettiin väliin kun putkeen piti rynnätä täysillä. Aivan kuin meilläkin :D

Oli kiva tutustua Urho-poikaan ja emäntäänsä, toivottavasti törmäilemme taas joskus vaikkapa kisoissa!