Tulipa todistettua vääräksi se väittämä, ettei koira tiedä tehneensä väärin jos ei sitä pääse yllättämään itse teosta.
Olin käyttämässä Dinoa pihalla ja kun tulin sisään, luikki Mila niiiiin syyllisen näköisenä olohuoneesta. Häntä oli alhaalla, korvat luimussa ja koko olemus huusi syyllisyyttä. Muuten en olisi mitään epäillytkään, mutta Milan käyttäytymisen perusteella menin katsomaan mitä olohuoneesta löytyy. No Milan häkistähän löytyi levyllinen antibioottejani. Ei ollut ehtinyt niitä syödä, sillä paketti oli ehjä. Sängyltä löytyi sitten myös maitohappobakteeripaketti jota oli jo hieman pureskeltu, joskin vain pahvia.
En tietty torunut Milaa, sillä en saanut sitä kiinni itse teosta, mutta kyllä siitä näki, että se tiesi tehneensä väärin. Vai mistä tuo käyttäytyminen johtuu?

Mutta mikä ihme viehtymys Milalla voi olla noihin lääkepaketteihin?? Nuokin se oli ottanut korkealta työtasolta.Ja tuolta korkeudelta asunnostamme löytyisi vaikka mitä muutakin tuhottavaa kuten kaukosäätimet tms. joihin Mila ei ole koskenut (*koputtaa puuta*)
Eikä minullakaan näköjään mene vähästä kaaliin, että ne lääkkeet kannattaa pitää kaapissa, ovien takana. No jos vihdoinkin oppisin, luupää.