Kävin eilen illalla Milan kanssa ulkona ollessani treenailemassa hieman tokoa.

Seuraaminen
Seuraaminen alkaa sujua ihan kivasti. Liikkeelle lähdöt ja pysähdykset ovat nopeita ja hyviä (ainakin eilen). Nyt treenasimme rytmin vaihdoksia ja käännöksiä oikealle sekä vasemmalle. Juoksuun lähtö ja juoksussa seuraaminen sujui kivasti, joskin Mila juostessa siirtyy aavistuksen poispäin minusta. Takaisin kävelyvauhtiin siirryttäessä Mila ajautuu hieman minusta eteenpäin, täytynee treenata sitä vedättämällä namilla, jolloin saan sen hidastamaan samaan aikaan itseni kanssa.
Käännökset menivät kivasti. Hidastan vauhtia hieman ennen käännöstä ottamalla muutamia lyhyempiä askelia, jotta Milalla on aikaa reagoida. En tiedä miten kokeessa sitten pitäisi tehdä, mutta tässä vaiheessa treenaamista tuo tuntuu järkevältä jotta saamme onnistuneita suorituksia ja pääsen palkkaamaan Milan niistä. 

Liikkeestä maahan meno
Tätä olemme treenanneet vasta muutamia kertoja joten liikkeestä maahan meneminen ja jääminen on melko uusi juttu. Eilen treenasimme liikettä niin, että hidastin hieman ja käänsin yläkroppaani hieman kohti Milaa maahan-käskyn aikana. Mila meni todella hyvin makuulle ja jäi siihen kun jatkoin muutaman askeleen eteenpäin kehuen Milaa suullisesti. Pienen etenemiseni jälkeen palasin palkkaamaan Milan namilla maakuuasentoon. 

Milan kanssa on kyllä kiva treenailla tokoakin, se kun on niin innostunut yhdessä tekemisestä. Voisimme ottaa tavoitteeksi kokeisiin pääsyn vielä tämän vuoden aikana. Siihen tarvin kyllä ulkopuolistakin apua, sillä arastelen edelleen noiden tokoliikkeiden opettamista, etten vain opettaisi väärin. Ehkä ulkopuolisella kouluttajalla käyminen toisi myös puhtia ja säännöllisyyttä harjoitteluunkin.