Olimme pidennetyn viikonlopun mökkeilemässä. Oli kyllä todella mukava vaan olla ja rentoutua. Koiratkin nauttivat kun saivat olla pihalla vapaana ja telmiä. Ilmat eivät olleet parhaat mahdolliset vaan oli hieman kalseaa, mutta Mila ja Leevi viihtyivät tapansa mukaan silti ulkona. Yllättävän paljon Doriskin oli ulkona, vaikka hän yleensä karsastaa märkää ja tuulista säätä. Doriskin sai olla vapaana ja vähän juoksennellakin toisten kanssa, vaikka tikit vielä olivatkin paikallaan. Sunnuntaina tikitkin otettiin pois. Haava on parantunut oikein hyvin.

Milalla on nyt siis juoksu, alkoi jo toissa perjantaina. Nyt taitaa olla parhaat päivät menoillaan, sen verran kiinnostuneita pojat Milasta ovat. Mökkeilemässä Repo ja Leevi juoksivat molemmat Milan perässä ja keimailivat sille. Repo nyt tietenkin yritti koko ajan astua Milaa, mutta Leevi käyttäytyi herrasmiesmäisemmin. Hauska oli huomata se, että vaikka pienessä mökissä oli juoksuinen narttu ja kolme urosta (joista yksi kylläkin kastroitu, Dino-herra), ei poikien välille tullut ollenkaan kärhämää naisesta. Leevi ja Repo tuntuivat enemmänkin olevan yksissä tuumin Milan perässä.
Vaikka Repon onnistuminen astumisaikeissaan on melko epävarmaa, en uskalla pitää sitäkään valvomatta Milan kanssa vapaana. Nyt kotonakin on koirien yksin ollessa aina jompi kumpi häkissä.
Ja välillä silloinkin kun ollaan kotona. Mila kun ei tunnu saavan hetken rauhaa ja sillä (ymmärrettävästi) tuntuu välillä hermot kiristyvän perässä juoksevaan ja kitisevään pikku-ukkoon joka hyppää kimppuun heti kun Mila pysähtyy. Kotiin tultua kiinnostui Dinokin Milasta ja sille Mila jopa tarjoaa itseään. Hih, taitaa neiti ymmärtää turvaseksin päälle :D

Hyvin kyllä sattui tämä juoksu ja Doriksen leikkaus samalle ajalle, voivat sitten molemmat palata taas samoihin aikoihin treenaamaan ja nyt olemme saaneet koko poppoo parin viikon treenitauon.

1469405.jpg
"Mihin se Mila nyt taas hävisi?!?!"

1469412.jpg
"Täällähän mie kurkistelen! Tulin teitä, pojat, vähän karkuun.."

1469422.jpg
"Tulis jo se kesä, ois paljon kivempaa!"