Doris kävi hurauttamassa 4 kisarataa pääsiäisenä Rovaniemellä. Rovaniemen pääsiäiskisat ovat muodostuneet meille jo perinteeksi, tulostaso tosin ei ole koskaan päätä huimannut, mutta valtavan hauskaa on aina ollut.

Tuomarina kisoissa toimi Kari Jalonen.
Perjantaina oli kaksi perusrataa, kivoja ratoja molemmat. Tuloksena molemmilta hylly - ensimmäisellä radalla jätimme osan esteistä suorittamatta, toisella radalla teimme sitten hieman ylimääräisiäkin esteitä. Syy molempiin löytyi ihan täysin ohjaajasta, ei ollut oikein kunnon kisavirettä ja ohjaus oli löysää. Positiivista kuitenkin molemmilla radoilla oli hienot puomin alastulot - 2on 2off toteutui. Hyllyn jälkeen kun malttoi keskittyä kontakteihin. Myös A:n alastulot onnistuivat, vaikkeivät ihan niin kuin tavoitteena olisi. Ylösmenot sen sijaan paukkuivat.

Lauantain perusrata, joskus kahdeksan aikaan illalla, antoi mukavasti haastetta ohjaukselle. Rataantutustumisen jälkeenkään en tiennyt miten muutamaa kohtaa ohjaisin. Yhden kohdan poispäinkäännös mietitytti, ne kun eivät Dorikselle ole niitä vahvimpia ohjauskikkoja. Ohjasin kuitenkin riskillä ja tuo kohta, jossa tuli radalla kenties eniten hyllyjä, onnistui täydellisesti. Puomin molemmat kontaktit onnistuivat, samoin A:n alastulo, mutta ylösmenosta napsahti se vitonen. Ihanneaika alittui ja tuloksena 5 sekä sijoituksena 7/28. Radalla oli edellispäivästä poiketen kunnon tekemisen meininkiä, enkä löysäillyt. Ja se näkyi tarkkana ohjauksena ja hyvänä tuloksena.

Lauantain hyppyrata olikin sitten joskus hieman ennen kymmentä illalla. Ja vaikka tuohon aikaan alkoi jo hieman väsyttää (olinhan lähtenyt liikenteeseen Milan aamuista näyttelyä varten jo puoli kahdeksan aikaan aamulla), oli ohjaajan vire kohdillaan. Radalle lähdettiin tekemään nollaa, joskin kepeille meno huoletti, vaikea kulma meille. Tein muuten ekaa kertaa jaakotuksen kisoissa, esteelle 4, ja Doris teki 4-5 kaarteen todella tiukasti ja pääsi hyvin tykittämään kohti keppejä. Ja ah autuutta, kepeille meno onnistui loistavasti! Doris ei hakenut yhtään ansana olevaa 14 estettä (mistä monelle hylly), eikä myöskään takana vilkkuvaa putkea. Ihanaa menoa suht tiukoin käännöksin. Hieman paikoin Doriksen meno oli hidastunutta, etenkin 
tiukoista kulmista lähdettäessä, taisi tyttöäkin väsyttää. Mutta aika riitti, tulos 0/-4,03, sijoitus 3/26!!! JIHAA, ei ollut turha reissu!

Tässä vielä tuo hyppiksen piirros ulkomuistista. Muutamassa paikassa esteet olivat enemmän "ansoina", mutta pääpiirteittäin profiili oli tuo.

1412813.jpg